Kan het LEGO Castle thema een comeback maken met deze LEGO Ideas Castle of Lord AFOL and the Black Knights? Als het aan de fan-designer en LEGO fans ligt wel, want het project is door naar de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021.


Het LEGO Castle thema is verdreven door Lord of the Rings, Nexo Knights, Harry Potter en andere fantasiethema’s. Het gevolg is dat de inwoners van LEGO Castle al jarenlang onderdrukt worden en het niet meer voor het zeggen hebben, beter bekend als de Dark Ages. Lord AFOL kon het niet langer meer onder ogen zien en besloot tegen deze onderdrukking in te gaan en voor het volk op te komen. De AFOL’s hadden eindelijk een heer van eer, maar betekent dat een LEGO Castle terugkeer?

Daarop weet enkel het LEGO Ideas team het antwoord. Menig AFOL ziet graag een terugkeer van thema’s van vroeger. Nadat Pirates al de kans kreeg, wordt het tijd voor het LEGO Castle thema.

Het fort bevat alles wat je van een fort mag verwachten; een ruime slaapkamer, comfortabele martelkamer, een supersterke opslag voor alle geroofde waren en een ergonomische keuken (super belangrijk). Het fort is volledig modulair en kan daarmee makkelijke geopend worden voor extra speelplezier. Een Baseplate ontbreekt vanwege logische redenen, maar het bouwwerk zal kunnen passen op een Baseplate van 48×48 Studs. Het kasteel bevat rond de 3000 onderdelen die tezamen zorgen voor een stevig geheel alsook vele details.

LEGO Ideas Castle of Lord AFOL and the Black Knights

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Castle of Lord AFOL and the Black Knights project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Castle of Lord Afol and the Black Knights project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?