Ga op bezoek bij de kerstman in dit LEGO Ideas Claus Toys project en neem een kijkje in zijn werkplaats. Help de kerstman met het maken van speelgoed zodat iedereen een vrolijke Kerst kan beleven. Dankzij de hulp van 10K supporters plaatst de inzending zich nu in de eerste reviewronde van 2021.


Kerst gaat niet over het openen van cadeautjes, maar over het openen van ons hart. Alhoewel, wie wordt er nu niet vrolijk bij het zien van al die cadeautjes? De kerstman breng talloze uren door in zijn werkplaats en kan alle hulp gebruiken. Met deze inzending krijg je een beter beeld van hoe speelgoed wordt gemaakt. Zijn werkplaats staat op een ondergesneeuwde Baseplate van 32×32 Studs. Kijkende naar de inzending, vallen tal van Modulaire en Winter Village elementen op. Het geheel is leuk vormgegeven, maar het meeste plezier valt in de werkplaats te beleven. Om het speelplezier te verhogen kunnen de verschillende compartimenten afgenomen worden. De inzending bestaat uit 2989 onderdelen en bevat vijf Minifigures en een robot.

LEGO Ideas Claus Toys

LEGO Ideas Claus Toys

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Claus Toys project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Claus Toys project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?