Vandaag is de uitslag bekendgemaakt van de eerste LEGO Ideas review van 2020. De onderstaande projecten zullen gaan verschijnen als LEGO Ideas set.


Van de 26 projecten die het tegen elkaar op hebben moeten nemen, is er maar één definitief geselecteerd als toekomstige set. Daarnaast is men nog in twijfel over de Sonic Mania inzending. Toch blijft het hier niet bij. Het LEGO Ideas team heeft namelijk besloten de Legendary Stratocaster uit het ‘Music to our Ears’ competitie als LEGO set uit te brengen. Hieronder winnaars op een rijtje, het overzicht van alle projecten die kans maakten en uiteindelijk de projecten die bekeken worden in de tweede LEGO Ideas review van 2020.

  • LEGO Ideas Earth Globe
  • LEGO Ideas Legendary Stratocaster
  • LEGO Ideas Sonic Mania (nog onder beoordeling)

Uitslag eerste LEGO Ideas review 2020

LEGO Ideas Legendary Stratocaster

LEGO Ideas Earth Globe

LEGO Ideas Sonic Mania - Green Hill Zone

De sets zullen in de nabije toekomst op de markt komen. Een officiële aankondiging inclusief visuals, prijzen en andere details zal waarschijnlijk begin volgend jaar naar buiten gebracht worden. Zodra we meer weten zullen we dit uiteraard melden.


Kandidaten tweede LEGO Ideas reviewronde 2020

De volgende LEGO Ideas uitslag zal waarschijnlijk in de winter van 2021 bekendgemaakt worden. Het LEGO Ideas team staat een grote uitdaging voor de boeg. Er wisten namelijk 35 projecten zich te plaatsen voor de review. Daarmee is het niet alleen een record, maar zorgt dit wederom voor een enorm lastige review. Hieronder een overzicht en op deze pagina vind je alle kandidaten op een rijtje inclusief link naar de individuele pagina’s.

Kandidaten tweede LEGO Ideas review 2020


Laat van je horen!

Nu de uitslag bekend is van de eerste LEGO Ideas review van 2020, lezen we graag wat jij vindt van de geselecteerde sets. Ben je het eens dat de andere projecten zijn afgevallen, had je liever andere winnaars gezien of had je deze uitslag verwacht? Uiteraard mag je ook laten weten of het LEGO Ideas team er goed aan doet bij deze verhoogde aantallen inzendingen minder sets te selecteren.

5 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?