Met de focus op volwassen LEGO fans, bracht LEGO eerder dit jaar de Bonsai boom en een boeket bouwbare bloemen uit. Ideaal voor volwassenen om de focus op iets anders te leggen en het huis aan te kunnen kleden met LEGO. Maar er is nog veel meer mogelijk om LEGO in huis te zetten zonder dat het er uitziet als speelgoed. Een LEGO fan komt namelijk met het voorstel om een vetplanttuintje in LEGO vorm uit te brengen. 10.000 LEGO fans zien dit wel zitten en daarmee plaatst het project zich voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021.


Je kent ze vast wel. Die veel te dure samengestelde vetplantpotjes bij de tuinwinkel. Ideaal voor mensen die graag groen in huis willen halen en geen groene vingers hebben of planten vergeten water te geven. Ze hebben zo nu en dan een klein slokje water nodig en je kunt ze gerust een week vergeten. Een zonnige plek helpt ook mee. Lekker makkelijk en geschikt voor iedereen. Met dit LEGO Ideas project kan het leven van die mensen nog een stuk makkelijker worden gemaakt. Want na het bouwen hoef je het vetplanttuintje enkel maar ergens in huis te zetten. Water geven hoeft niet en als je er zat van bent, haal je hem uit elkaar.

LEGO Ideas Succulent Garden

LEGO Ideas Succulent Garden

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Succulent Garden project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Succulent Garden project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?