Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel van een update voorzien.

Het LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs project door Hanwasyellowfirst heeft in 2019 al de 10.000 supporters weten te behalen. Het LEGO Ideas team had echter besloten er geen set van te maken. Reden voor de fan-designer om het project opnieuw in te zenden met de nodige updates. Ook zijn tweede inzending weet LEGO fans te overtuigen en bereikt de benodigde 10.000 stemmen.


LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs

Sneeuwwitje en de zeven dwergen, wie is er niet groot mee geworden. Het sprookje van Disney is iconisch te noemen en wie weet zal er ooit een LEGO set van verschijnen. Als het aan Hanwasyellowfirst ligt wordt dit gerealiseerd door middel van zijn inzending. De inzending bevat het huis van de zeven dwergen met gedetailleerd interieur. Het huis is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, keuken en een tuintje. Twee muren en de daken kunnen van het huisje genomen worden waardoor speelplezier vergoot wordt en het interieur bekeken kan worden. Als Minifigures kun je natuurlijk de zeven dwergen verwachten, maar ook Sneeuwwitje en de heks maken deel uit van het geheel.

LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs

Een aantal highlights:

  • Een keuken en keukentafel waaraan gedineerd kan worden.
  • Inspecteer de juwelen aan het bureau.
  • Zeven bedden voor elke dwerg.
  • Zeven houwelen voor het ontginnen van juwelen.
  • Grootvaders klok.
  • Te openen zijkanten en daken voor toegang tot het interieur.
  • 9 Minifigures.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs inzending? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?