Dit LEGO Ideas The Nightmare Before Christmas – Halloween Town bewijst nogmaals hoe populair het verhaal van Tim Burton is. Het project heeft nu de 10K supporters behaald en plaatst zich in de eerste LEGO Ideas Review van 2021. 


The Night Before Christmas is een animatieklassieker die iedereen wel eens gezien heeft. De film is in 1993 uitgebracht en komt uit de hand van Tim Burton en kent zijn inspiratie uit het gelijknamige kortverhaal. De inzending van de fan-designer combineert verschillende gedeeltes uit de film in één inzending. In het middelpunt staat het huis van de hoofdrolspeler, Jack Skellington. Links is er een kerkhof en de bekende bekende heuveltop. Aan de rechterkant is er een stadspleintje met fontein te zien.

LEGO Ideas The Nightmare Before Christmas - Halloween Town

Omdat LEGO in het verleden al enkele The Night Before Christmas sets heeft uitgebracht, vond de fan-designer het meer dan tijd om ook een speelset te introduceren. Naast de herkenbare delen uit Halloween Town komt de inzending ook met tal aan Minifigures. Uiteraard mogen Jack & Sally niet ontbreken, maar zijn ook Doctor Finklestein, Lock, Shock & Barrel en een hangende skelet toegevoegd. Zero, het hondje van Jack is ook van de partij. Het valt nu af te wachten of het LEGO Ideas team het project geschikt vindt om hiervan een set uit te brengen.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Nightmare Before Christmas – Halloween Town project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Nightmare Before Christmas – Halloween Town project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?