Het is niet de eerste keer dat een The Legend of Zelda gerelateerde inzending de 10K supporters weet binnen te halen. Met het LEGO Ideas Hyrule Castle – The Legend of Zelda wordt de focust gelegd op verschillende doelgroepen om zodoende het geheel interessanter te maken. Het project plaatst zich in de eerste reviewronde van 2021.


Een van de bekendere game series zal ongetwijfeld The Legend of Zelda zijn. Dankzij de grote fanbase wisten al tal van LEGO Ideas inzendingen de 10K supporters te bereiken. Helaas is er nog geen enkel project erin geslaagd uiteindelijk door de reviewronde te raken. Met dit LEGO Ideas Hyrule Castle – The Legend of Zelda hoopt de fan-designer hier verandering in te brengen. Door de focus te leggen op drie verschillende doelgroepen, wil hij zijn project namelijk zo aantrekkelijk mogelijk maken. Kinderen willen voornamelijk spelen en dankzij de verschillende verhaallijnen en speelfuncties is dit mogelijk. Anderzijds willen verzamelaars een model dat makkelijk als display neergezet kan worden. Er is van alles te zien in de inzending en mede door het kleurgebruik een aantrekkelijk geheel. En bovenal wou hij de fans van het thema een hart onder de riem steken. Tal van elementen en verwijzingen uit de game zijn verwerkt in het project. Deze combinatie aan factoren zorgen voor een ijzersterke inzending en valt het af te wachten of het Ideas team hier iets in ziet.

LEGO Ideas Hyrule Castle - The Legend of Zelda (2)

LEGO Ideas Hyrule Castle - The Legend of Zelda (2)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Hyrule Castle – The Legend of Zelda project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Hyrule Castle – The Legend of Zelda project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?