Het LEGO Ideas Bike Lanes project van Marcel Steeman weet de LEGO fan te overtuigen en heeft afgelopen nacht de magische grens van 10.000 supporters bereikt. Het is de 58e project dat zich kwalificeert voor de eerste LEGO Ideas review van 2021.


Met dit project wilt Marcel de nadruk leggen op de veiligheid binnen een LEGO stad voor fietsers. Marcel heeft gebruikgemaakt van dezelfde modulaire techniek als bij de nieuwe LEGO City Road Plates. Het idee is dat LEGO een set uitbrengt waarmee je eenvoudig bredere en veiligere fietspaden aan een LEGO stad toe kan voegen. Het project is voorzien van Bike Lanes, diverse Minifigures en fietsen, accessoires en verkeersborden.

LEGO Ideas Bike Lanes

LEGO Ideas Bike Lanes

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Bike Lanes project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Bike Lanes project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt of spreekt dit jou niet aan? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?