Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas A Nice Day at the Farm project.

LEGO Ideas A Nice Day at the Farm

LEGO Ideas A Nice Day at the Farm

Altijd al een knusse boerderij aan jouw verzameling toe willen voegen? Dat kan met dit LEGO Ideas project. De boerderij bestaat een pittoresk huis, een oude schuur, een groentetuin en een kas. Het huis is voorzien van zonnepanelen en daarmee eco-vriendelijk. Maar het eco-vriendelijke houdt daar niet op. Er is ook gedacht aan een windmolen en er kan water opgevangen worden door middel van de regenton.

LEGO Ideas A Nice Day at the Farm

De schuur biedt plek voor een paard en gereedschap, terwijl het huis je laat schuilen tegen de regen. De groentetuin en de kas staan vol met groentes die rijp zijn om geoogst te worden. Een truck maakt het mogelijk de geoogste groentes te transporteren naar de lokale markt.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?