In het verleden hebben we dit LEGO Ideas A Nice Day at the Farm project al eens uitgelicht. Vandaag kunnen we melden dat het project de 10.000 supporters heeft bereikt en zich daarmee kwalificeert voor de eerste LEGO Ideas review van 2021. Hieronder vatten we het project samen zodat je een idee hebt wat je ervan kunt verwachten.


Altijd al een knusse boerderij aan jouw verzameling toe willen voegen? Dat kan met dit LEGO Ideas project. De boerderij bestaat een pittoresk huis, een oude schuur, een groentetuin en een kas. Het huis is voorzien van zonnepanelen en daarmee eco-vriendelijk. Maar het eco-vriendelijke houdt daar niet op. Er is ook gedacht aan een windmolen en er kan water opgevangen worden door middel van de regenton.

LEGO Ideas A Nice Day at the Farm

De schuur biedt plek voor een paard en gereedschap, terwijl het huis je laat schuilen tegen de regen. De groentetuin en de kas staan vol met groentes die rijp zijn om geoogst te worden. Een truck maakt het mogelijk de geoogste groentes te transporteren naar de lokale markt.

LEGO Ideas A Nice Day at the Farm

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas An Nice Day at the Farm project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas A Nice Day at the Farm project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Of denk je dat dit project geen kans gaat maken? Laat het weten in een reactie!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?