Het LEGO Ideas Animal Crossing New Horizons Paradise is het volgende project dat de 10K supporters weet te bereiken. De inzending is geïnspireerd op de gelijknamige videogame uitgebracht door Nintendo. Het project plaatst zich nu in de eerste reviewronde van 2021.


Voormalig LEGO Designer Tiago Catarino heeft met zijn LEGO Ideas Animal Crossing New Horizons Paradise project de 10K supporters weten te bereiken. Zijn inzending is gebaseerd op de populaire videogame Animal Crossing, uit de hand van Nintendo. Toen Tiago voor het eerst in aanraking kwam met de game, was hij onder de indruk van de heldere kleuren, uitstraling en eenvoud van het spel. Dit heeft hem ertoe aangezet een inzending te maken die een deel van het spel naar de wondere wereld van LEGO brengt. Zijn inzending bestaat uit een Base House met een brievenbus, werktafrel, kampvuur, boom en een terrein met details. De inzending bestaat uit ongeveer 1200 tot 1500 onderdelen.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons Paradise project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons Paradise project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?