Een kerstfilm als The Polar Express, is niet alleen geliefd bij liefhebbers van deze feestdagen, maar ook bij treinliefhebbers. En wellicht kunnen de liefhebbers van de feestdagen en treinen, in de toekomst een heuse set van deze trein aan de verzameling toevoegen. Het The Polar Express project van Minibrick Productions heeft namelijk de 10.000 stemmen bemachtigd.


De trein is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige film en bevat alles wat je nodig hebt om de avonturen uit de film grotendeels na te kunnen spelen. Koop een Magic Ticket en reis met The Polar Express naar de Noordpool met deze uit 1500 LEGO steentjes bestaande inzending. De inzending bestaat uit de locomotief, een kolenwagen en twee wagons. Acht Minifigures maken hun opwachting om de reis te beleven en de trein veilig naar de Noordpool af te laten reizen.

LEGO Ideas The Polar Express (1)

De twee wagons kunnen geopend worden door een van de zijkanten af te nemen. Hierdoor wordt het interieur zichtbaar en kunnen kinderen ermee spelen. Diverse accessoires zoals de sneeuwpop, warme chocolademelk, de Magic Tickets en een cadeau, maken het mogelijk om bepaalde scene’s na te spelen. Deze inzending is niet voorzien van Power-Up, maar wellicht dat LEGO hier mogelijkheden in ziet als de set geselecteerd wordt.

LEGO Ideas The Polar Express

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Polar Express project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Polar Express project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Indien je een andere mening hebt lezen we dat ook graag. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?