Het LEGO Ideas The Village Post Office heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste reviewronde van 2021. Niet geheel verrassend, want het project ziet er uit alsof het een echte LEGO set is. Hieronder meer over dit project.


The Village Post Office is gebaseerd gebouwen en het leven rond 1930. De fan-designer heeft zich laten inspireren door een Britse bouwstijl en uitstraling. Het gebouw zit vol met details en kleur, en is voorzien van een interieur dat toegankelijk is dankzij de open achterkant van het gebouw. Het gehele gebouw ziet er netjes afgewerkt uit en weet – ondanks de vele details die je constant nieuwe dingen laten ontdekken – niet te druk over te komen.

LEGO Ideas The Village Post Office

Aan de achterkant van het gebouw krijg je toegang tot de begaande grond en de eerste verdieping. Dankzij de open achterkant wordt het speelplezier voor kinderen verhoogd en kunnen volwassenen zich vergapen aan de details. Op de begaande grond zorgt het postkantoor voor het ontvangen en afleveren van pakketjes, goederen en brieven. De eerste verdieping geeft de eigenaren van het postkantoor ruimte om zich even terug te trekken, te slapen en tot rust te komen. Voor beide verdiepingen zijn details aangebracht die de dertigerjaren uitademen zoals een houten vloer, kassa, grammofoonplaat en een weegschaal. Aan de zijkanten van het gebouw bevinden zich een trap naar de woonkamer en een telefooncel waar je een telefoontje kunt plegen. Het gehele project is opgebouwd uit 2262 onderdelen, bevat vier Minifigures en als extra de truck van de postbode.

LEGO Ideas The Village Post Office

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Village Post Office project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Village Post Office project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?