De ruimte blijft de mens fascineren en zet zo verschillende LEGO fans aan om te stemmen op ruimte gerelateerde inzendingen. Het LEGO Ideas SpaceX Starship and Super Heavy is het volgende project dat de 10K supporters bereikt heeft. Samen met tal van andere kandidaten plaatst het zich nu in de eerste reviewronde van 2021.


SpaceX is een gekend Amerikaans bedrijf voor transport in en naar de ruimte. In 2012 begonnen ze aan de ontwikkeling van een 2-stage raket met de bedoeling om de mens tot Mars en zelf verder te brengen. Na enkele jaren van ontwikkeling introduceerde Elon Musk in 2018 de Starship and Super Heavy. Gelukkig heeft deze fan-designer er niet zo lang moeten over doen om deze inzending te ontwerpen. De inzending bestaat uit ongeveer 2316 onderdelen en met een hoogte van 114 cm komt de schaal op 1/103 neer. Net zoals het echte model, bestaat de inzending uit twee stages Wat opvalt is de Chroomkleurige buitenkant van het model. Het valt af te wachten – indien dit model door de reviewronde komt- deze kleurkeuze behouden zal worden.

LEGO Ideas SpaceX Starship and Super Heavy

LEGO Ideas SpaceX Starship and Super Heavy

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas SpaceX Starship and Super Heavy project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas SpaceX Starship and Super Heavy project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?