De fan-designer van de LEGO Ideas The Office projecten zal waarschijnlijk leven volgens het motto “de aanhouder wint”. Dit is namelijk al de derde The Office project dat ingediend is door dezelfde maker en ook nog eens de 10.000 supporters binnen weet te harken.


Dat zegt zowel iets over de maker van het project als het publiek op LEGO Ideas. De vastberadenheid is groot en er zijn genoeg geïnteresseerden die een The Office set wel zien zitten. Of het ditmaal wel gaat lukken is natuurlijk lastig te voorspellen.

LEGO Ideas The Office

Het project is gebaseerd op de Amerikaanse versie van The Office. Je bouwt de sitcom na en kunt met de Minifigures verschillende situaties uit de serie nabootsen. Om dit te bewerkstelligen heb je uiteraard de nodige Minifigures nodig. Zodoende zijn er 17 toegevoegd.

LEGO Ideas The Office

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Office project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Office project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?