Het LEGO Ideas Working Bowling Alley is het volgende project dat de 10K supporters weet te bereiken. Het project plaats zich nu in de eerste reviewronde van 2021. Nu lekker bowlen niet meteen weer tot de mogelijkheden behoord, kan je met dit project thuis gezellig een balletje rollen.


Durf jij de uitdaging aan tot een potje bowling met vrienden en familie? Hoewel het om het plezier gaat, wil je stiekem elke keer die “Strike” op het scherm zijn verschijnen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat deze bowlingbaan verder door het toevoegen van verschillende werkende functies. De omgegooide bowling kegels kunnen gereset worden en terug in driehoekpatroon gezet worden. De bal komt net zoals in het echt weer terug om weer gerold te worden. In onderstaande filmpje kan je de verschillende functies beter bekijken.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Working Bowling Alley project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Working Bowling Alley project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?