Met het LEGO Ideas The X-Files: I Want to Believe project, weet Brentwaller wederom een inzending te plaatsen voor een reviewronde. Het is nu aan LEGO ideas of dit wellicht één van de volgende Ideas sets gaat worden.


Het LEGO Ideas The X-Files I Want to Believe project is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse scienfictionfilm uit 2008. Zijn inzending heeft hiermee duidelijk de fans van de films en series kunnen overtuigen. Met allerhande vreemde gebeurtenissen is het noodzakelijk om de experts erbij te halen. Speciale agenten Fox Mulder en Dana Scully, onderzoeken de vreemde en paranormale zaken die niemand anders aandurft. Het bureau zit propvol allerhande verwijzingen naar de film en serie. Het project bestaat uit ongeveer 650 onderdelen en komt met Minifigures van Fox Mulder, Dana Scully, twee grijze Aliens en Assistant Director Walter Skinner.

LEGO Ideas The X-Files I Want to Believe

LEGO Ideas The X-Files I Want to Believe

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The X-Files: I Want to Believe project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The X-Files: I Want to Believe project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?