Het LEGO Ideas Marine Life heeft 10k supporters weten te overtuigen om een stem uit te brengen. Hierdoor heeft dit project zich in de eerste reviewronde van 2021 geplaatst. Voor liefhebbers van de zee en het bijhorende leven hierin hebben geluk, nu bestaat de kans namelijk dat LEGO hiervan een set zal uitbrengen. 


Met dit LEGO Ideas Marine Life project kan je een zeepaardje, kwal en clownvis bouwen. Elk van deze diertjes kan in zijn eigen stolp geplaats worden. Om het geheel tot leven te brengen is de zeebodem met verschillende details aangekleed worden. Doormiddel van Trans-Clear onderdelen wordt de illusie gewekt dat de dieren aan het zwemmen zijn. De inzending bestaat uit 1164 onderdelen. Het is nu aan het LEGO Ideas team om een duik in het diepte te wagen om te beslissen of ze hiervan een set zullen uitbrengen.

LEGO Ideas Marine Life

LEGO Ideas Marine Life

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Marine Life project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Marine Life project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?