In het verleden hebben we het LEGO Ideas Scania Next Generation S730 project al eens uitgelicht op de website. Dit project heeft nu de 10K supporters bereikt en plaatst zich in de eerste reviewronde van 2021. 


MPJ83 heeft een 1:17 LEGO Techic schaalmodel ontworpen van de Scania Next Generation S730. De zwarte truck is een robuuste verschijning die gebruik maakt van een Power Function XL-Motor en een Servo Motor voor de besturing. De pneumatische ophangingen op de achteras kunnen afgesteld worden met een handmatige pomp. Achter de deuren – die geopend kunnen worden – schuilt een gedetailleerd interieur. De batterijbox voor de Power Functions zit verborgen onder de cabine die eenvoudig verwijderd kan worden.

LEGO Ideas Scania Next Generation S730

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Scania Next Generation project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Scania Next Generation S730 project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?