Wederom weet een project dat te maken heeft met muziek de 10.000 supporters te behalen. Ditmaal betreft het de LEGO Ideas Welcome to the Black Parade gebaseerd op de band My Chemical Romance en hun paradewagen uit de videoclip van Welcome to the Black Parade.


Zoals gezegd is de inzending gebaseerd op de Welcome to the Black Parade videoclip van de punk/rockband My Chemical Romance. De set bestaat uit een bouwbare paradewagen met de vijf bandleden: Gerard Way, Mikey Way, Ray Toro, Frank Iero, en Bob Bryar!. Het geheel is opgebouwd met zo’n 600 steentjes.

LEGO Ideas Welcome to the Black Parade

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Welcome to the Black Parade project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Welcome to the Black Parade project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt of spreekt dit jou niet aan? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?