En project nummertje 23 plaatst zich voor de eerste Ideas review van 2020. Ditmaal betreft het The Iron Giant – 20th Anniversary Edition.

LEGO Ideas The Iron Giant – 20th Anniversary Edition

LEGO Ideas The Iron Giant - 20th Anniversary Edition

The Iron Giant ofwel De ijzeren reus, is een cultklassieker. De animatiefilm uit 1999 gaat over een robot die op aarde is belandt en zich voedt met ijzer. Als de Amerikaanse overheid van het bestaan van de ijzeren reus hoort, is de jacht geopend om “het monster” te vernietigen. We gaan de film niet spoilen en raden aan de rest van het verhaal zelf te ontdekken.

LEGO Ideas The Iron Giant - 20th Anniversary Edition

Deze inzending is een eerbetoon aan de film die ruim 20 jaar geleden werd uitgebracht. De inzending bevat een bouwbaar exemplaar van The Iron Giant met daarbij horende extra ogen en accessoires. Minifigures mogen niet ontbreken en die zijn te vinden in de vorm van Hogarth Hughes, Annie Hughes, Kent Mansley en Dean McCoppin.

LEGO Ideas The Iron Giant - 20th Anniversary Edition

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit project vindt en of je een The Iron Giant set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media