Ben jij een verzamelaars van de LEGO Collectible Minifigures (CMF)? Dan hebben we goed nieuws als dit gerucht waar blijkt te zijn. Of slecht nieuws. Het is maar net hoe je het bekijkt. Het lijkt er namelijk op dat in 2022 vier LEGO CMF series uitgebracht worden.


Als we brick_clicker mogen geloven, kunnen verzamelaars van de Collectible Minifigures hun zuurverdiende euro’s in 2022 besteden aan vier nieuwe series. Er is geen informatie waaruit de series zullen bestaan, maar recentelijk zijn wel geruchten verschenen over een mogelijke LEGO Muppets Collectible Minifigure serie. Ervan uitgaande dat LEGO ook een in house serie (zonder licentie) uitbrengt, komen we al op twee series terecht. De grote vraag is waaruit de overige twee series bestaan en of deze series 12 of meer Minifigures bevatten. De mogelijkheden zijn enorm. Een nieuwe Harry Potter of Marvel serie, of wellicht iets in het DC universum of een nieuwe Disney serie. Zodra we meer info hebben zullen we dit artikel van een update voorzien.

LEGO Minifigures

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Zie jij vier nieuwe series wel zitten of denk je dat dit een overkill is? We lezen ook graag of jij vier series goed kunt hebben nu ze uit minder figuren bestaan dan voorheen, of dat het voor jouw gevoel weinig verschil maakt. Uiteraard zijn we benieuwd naar het thema van jouw keuze voor één van de nieuwe series. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?