Naast de dubbele VIP punten op twee LEGO Friends sets krijg je deze maand ook een gratis LEGO 5005237 Friendship Rings Polybag cadeau bij aankoop van LEGO Friends sets.

Gratis LEGO 5005237 Friendship Rings Polybag

De Polybag wordt gratis aan je aankoop toegevoegd zodra je voor minimaal €25 aan LEGO Friends sets koopt. De Polybag bevat twee ringen, wat losse LEGO onderdelen en een stickervelletje.

Gratis LEGO 5005237 Friendship Rings Polybag

Naast deze promotie geeft LEGO nu ook dubbele VIP punten weg op de twee onderstaande LEGO Friends sets. De promotie en de dubbele VIP punten actie lopen tot en met 30 september of zolang de voorraad strekt.

Dubbele VIP punten LEGO Friends


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de vriendschapsringen promotie en ben jij van plan ervan te gaan profiteren of laat je hem aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media