Op 1 april publiceerden we het bericht dat er plannen zijn voor een LEGOLAND Resort Texel. Dit was natuurlijk een 1 april grap. We hebben als goedmakertje de bouwinstructies van de LEGO zeehond die je gratis kunt downloaden.


LEGO Zeehond bouwinstructies

De bouwinstructies van de zeehond bieden jouw de mogelijkheid de bovenstaande zeehond na te bouwen. Je kunt hier de onderdelen gebruiken op de laatste bladzijdes. Het si aan jou of je de grijze kleur gebruikt of er een vrolijk en kleurrijk diertje van maakt. De print op de neus van de zeehond is custom en is nooit door LEGO uitgegeven. Je kunt optioneel kiezen voor een andere 1×1 Tile met print of een grijzen Tile zonder print. De LEGO zeehond bouwinstructies kun je hier downloaden (PDF). Veel plezier met bouwen en we lezen graag in de reactie wat jij van het bouwwerk vindt.


Belangrijk:

De instructies zijn gemaakt door Florien in opdracht van Bouwsteentjes. Op de instructies berust auteursrecht. We staan het gebruik van de instructies toe om de zeehond te bouwen. Verkoop van de instructies op welke manier dan ook is niet toegestaan. Indien we merken dat ze doorverkocht worden, zullen we juridische stappen ondernemen. Uiteraard mag je de instructies vrijblijvend delen met andere fans 😉


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze gratis bouwinstructies en het bouwwerk? Ben je er blij mee en ga je hem ook bouwen? We lezen ook graag of je vaker dergelijke bouwinstructies wilt kunnen downloaden. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?