De LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1 is vanaf nu te koop via LEGO. Alle info over de set, inclusief prijs, aantal onderdelen, functies en visuals vind je hieronder.

Belangrijk: de set is vanaf 15 november te koop. De kans is hierdoor aanwezig dat hij tijdens het VIP weekend en Black Friday uitverkocht kan zijn. Houd hier rekening mee indien je wilt profiteren van de VIP en Black Friday aanbiedingen en deze set op het oog hebt.


De LEGO Ghostbusters Ecto-1 was bedoeld om uitgebracht te worden ten tijde van het verschijnen van Ghostbusters: Afterlife. Dankzij de pandemie is de film verschoven naar 2021, maar LEGO laat er geen gras over groeien en brengt de Ecto-1 deze maand al uit. De Ecto-1 is gebaseerd op het gelijknamige voertuig uit Ghostbusters: Afterlife, gericht op de AFOL (Adult Fan of LEGO) en kent dezelfde schaal als de LEGO Creator Expert auto’s. De set zal het moeten doen zonder Minifigures, maar de 2352 onderdelen tellende set is dan ook met name bedoeld voor het bouwplezier.

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1

De LEGO Ecto-1 is ontworpen door Mike Psiaki en bevat een aantal speelfuncties waaronder een werkend stuur, uitklapbare schutterspaneel, een schuifdeur en deuren die geopend en gesloten kunnen worden. Uiteraard mogen de vele details niet ontbreken en zodoende is er heel wat apparatuur te vinden waar de spoken meer gevangen kunnen worden. De set bevat een aantal onderdelen met een Ghostbusters logo-print, maar leunt ook op het gebruik van stickers voor andere details zoals roestplekken en kentekenplaten. De LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1 heeft een verkoopadviesprijs van €199,99.

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1


Verkrijgbaarheid

LEGO ghostbusters Afterlife poster (2)

 • Vanaf zondag 15 november is de LEGO Ghostbusters Ecto-1 verkrijgbaar via LEGO. Er zal geen VIP-voorverkoop plaatsvinden. en de Ecto-1 is al vanaf middernacht te koop.
 • VIP-leden krijgen bij aankoop van de set een gratis LEGO Ghostbusters: Afterlife poster (t/m 20 nov. of zolang voorraad strekt).
 • De set is tijdelijk exclusief via LEGO verkrijgbaar.
 • VIP-leden sparen 1500 VIP-punten bij aankoop van de set. Dit staat gelijk aan een opgebouwde korting van €10 voor een toekomstige aankoop.

Koop de LEGO Ghostbusters Ecto-1 via LEGO.com

Officiële omschrijving

Als je fan bent van Ghostbusters™, mag de LEGO® Ghostbusters ECTO-1 niet in je verzameling ontbreken! Laat de stress van het dagelijks leven van je afglijden en geniet van wat tijd voor jezelf met deze LEGO versie van de omgebouwde Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959 uit de Ghostbusters films.

Griezelig goede details
Dit ECTO-1 model is gebaseerd op de versie uit de film Ghostbusters: Afterlife en heeft een werkend stuur, een valluik, een spokenvanger, een uitschuifbare stoel voor een schutter aan de achterkant, een proton pack en coole details van de originele auto, zoals het bekende Ghostbusters logo.

Een bouwproject speciaal voor jou
Je hoeft geen uitgebreide verzameling LEGO sets te hebben om bouwplezier te beleven met deze modelautoset. Het enige dat je nodig hebt, is voldoende ruimte op tafel en misschien wat Ghostbusters muziek op de achtergrond. Deze LEGO autoset maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO bouwsets voor volwassenen die van geweldige ontwerpen houden. De set is ook een prachtig Ghostbusters cadeau voor jezelf of voor een modelbouwer uit je omgeving die toe is aan een nieuw project.

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1

 • Dit is de ultieme ECTO-1 bouwset voor fans van LEGO® stenen en Ghostbusters™ die graag een nieuwe modelauto willen bouwen of zich willen ontspannen met een meeslepend hobbyproject.
 • Dit is geen Ghostbusters™ speelgoed. Het is een autoset voor volwassenen met werkende besturing, een valluik met spokenvanger, een uitschuifbare stoel voor een schutter, een beweegbare spokenspeurder en andere apparatuur om paranormale activiteit mee te detecteren.
 • Dol op details? Dan zullen de authentieke details in deze set zoals de gebogen voorruit, het modulaire stuur en de steen met het Ghostbusters™ logo gegarandeerd in de smaak vallen. Een echte blikvanger voor in huis of op kantoor.
 • Deze ECTO-1 modelauto is perfect voor Ghostbusters™ fans en LEGO® liefhebbers en biedt volwassenen uren bouwplezier. Een geweldig cadeau voor iedereen die graag eens een modelauto wil bouwen.
 • De ECTO-1 is ca. 22,5 cm hoog, 47 cm lang en 16,5 cm breed en zit boordevol authentieke details waarmee je gegarandeerd de show steelt.
 • Je hebt geen batterijen nodig om met dit leuke bouwmodel aan de slag te gaan. De auto wordt namelijk aangedreven door puur ectoplasma (grapje natuurlijk).
 • De set bevat een stapsgewijze bouwhandleiding en rijk geïllustreerde instructies met ontwerpdetails en het verhaal van de ECTO-1 (alleen in het Engels; download het boekje in andere talen op LEGO.com/ecto-1-book).
 • Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® bouwsets voor volwassenen en hobbyisten die dol zijn op prachtige ontwerpen en elegante architectuur.

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1

3.8 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?