Het LEGO Black Friday weekend staat voor de boeg. Lees de onderstaande informatie aandachtig zodat je goed voorbereid bent voor de komende aanbiedingen en jouw aankopen kunt plannen.


Vanaf vrijdag trapt LEGO af met het Black Friday en Cyber Monday weekend. We raden aan om eventuele aankopen die je wilt maken, uit te stellen tot dan (zie koopgids hieronder). Vergeet niet ons overzicht van LEGO sets die uit de handel gaan te bekijken en de LEGO 40337 Mini Gingerbread House mee te bestellen!

Vanaf vrijdag 27 november is de LEGO Colosseum set te koop via LEGO. Bij aankoop van de set krijg je als LEGO VIP lid tijdelijk een gratis LEGO 5006293 Chariot set cadeau (op=op). Tijdens het Black Friday weekend krijg je bij besteding vanaf €150 de LEGO 40410 Dickens Tribute gratis. Daarnaast zijn geselecteerde sets voorzien van 20% korting, kunnen VIP-leden VIP Rewards met korting bemachtigen en maak je kans op het winnen van 1 miljoen VIP-punten (t.w.v. €6667). Zodra er eventuele kortingen of extra bekend zijn, zullen we ze hieronder vermelden.

LEGO Black Friday 2021

Black Friday – Cyber ​​Monday details

LEGO Black Friday Deals 2020 (3)

 • Win 1 miljoen VIP-punten:
  • Ter waarde van €6667
  • Om mee te doen die je in te loggen en deelname te bevestigen via VIP-rewards. Deelname is gratis voor LEGO VIP-leden en je kunt elke dag opnieuw deelnemen om kans te maken. De prijs wordt eenmaal per dag verloot onder alle deelnemers. Je kunt daardoor viermaal kans maken
Belangrijke info
 • Je verdient als VIP-lid punten op alle aankopen
 • Punten en promoties gelden ook op sets die op naleveren staan
  • Het kan zijn dat de gratis promosets eerder geleverd worden dan het bestelde product
 • VIP-punten zijn een betaalmiddel. Zodra de bestelwaarde €150 of hoger is, heb je recht op het ontvangen van de gratis set, ongeacht of je hiervoor een deel van de VIP-punten in hebt gezet. Er wordt naar de totale waarde van de order of set gekeken.
  • Voorbeeld: je bestelt de LEGO Ecto-1 en je levert voor €70 aan VIP-punten in, dan kost de set jou nog effectief €129,99. Gezien de set een verkoopadviesprijs heeft van €199,99, zal de promo-set toegekend worden.

LEGO Black Friday Deals 2020

Je wilt uiteraard zoveel mogelijk profiteren van de gratis items. Welke set(s) jij uiteindelijk gaat kopen is volledig aan jou. Toch hebben we een aantal LEGO kooptips voor je waarbij je altijd profiteert van alle promoties. Het belangrijkste is dat jij LEGO VIP-lid bent en een actief account hebt. Hierdoor spaar je VIP-punten die korting op kunnen leveren.

LEGO kooptips tot €200:

LEGO kooptips tot €300:

LEGO sets vanaf €350:


Zakkenvullers:


LEGO Black Friday Deals 2020 (1)

Uiteraard zullen ook andere winkels Black Friday deals hebben. Hieronder een overzicht met interessante aanbiedingen. Heb jij zelf een Black Friday aanbieding gezien die we niet hebben vermeld, laat het weten in een reactie hieronder of op ons LEGO Black Friday forum.

Amazon.de:

 • Amazon staat bekend om de zeer lage prijzen voor producten. Amazon.de zal gedurende het weekend vele deals en prijswijzigingen kennen. De prijzen zullen schommelen en het is een kwestie van wie eerst komt, eerst maalt. Uiteraard proberen we de beste deals voor jou te selecteren, maar deel ze gerust in een reactie hieronder.

Amazon.nl:

 • Amazon staat bekend om de zeer lage prijzen voor producten. Amazon.nl zal net als de Duitse variant gedurende het weekend vele deals en prijswijzigingen kennen. De prijzen zullen eveneens schommelen en het is een kwestie van wie eerst komt, eerst maalt. Uiteraard proberen we de beste deals voor jou te selecteren, maar deel ze gerust in een reactie hieronder.

Blokker.nl:

 • 2+1 gratis op al het speelgoed (enkel in de winkels).

Bol.com:

 • Bol.com heeft de gehele week al Black Friday deals. Op woensdag 25 november trapt het bedrijf af met de deals op speelgoed waaronder LEGO. Het is niet bekend welke deals er zullen zijn, maar zodra we meer weten posten we het hier en in een apart bericht op de website.

Fun.be:

 • Krijg online shoptegoed ter waarde van de verkoopprijs op diverse producten waaronder LEGO. Deze Fun.be shoptegoed kun je op een later moment besteden om andere producten te kopen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIP-weekend en de LEGO Black Friday deals 2020? Ben je van plan om ervan te profiteren, ben je er nog niet over uit of laat je ze aan jou voorbij gaan? Laat het weten in een reactie. Heb jij een interessante Black Friday aanbieding gezien, geef hem door in dit draadje op onze nieuwe forum.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?