Na een paar maand van afwezigheid, is de LEGO Crocodile Locomotive weer te bestellen via LEGO. We hebben geen indicatie van de voorraad. Mocht je de set dus willen bemachtigen, dan kun je hem momenteel bestellen. Hieronder meer info over de set.


De Crocodile Locomotive valt onder het 18+ thema. Daarmee is de set gericht op de volwassen LEGO fans. Met 1271 onderdelen, waaronder een aantal bouwbare spoorelementen en twee Minifigures, bouw je deze bijzondere trein na. De trein komt op het spoor te staan en is voorzien van een plaque. De trein is Powered Up ready. Dit houdt in dat hij voorzien kan worden van een grote Technic Powered Up motor (€34,99) en de Powered Up Hub (€49,99). De PU app wordt voorzien van een gethematiseerde Crocodile Locomotive sectie waarmee de trein aangestuurd kan worden. Tevens kun je via de PU app geluiden afspelen. Gezien de populariteit, kan het zijn dat de set snel weer uitverkocht zal zijn.

LEGO 10277 Crocodile Locomotive

De LEGO 10277 Crocodile Locomotive bestaat uit 1271 onderdelen (exclusief PU componenten), zal €109,99 kosten en is verkrijgbaar sinds 1 juli. Mocht je de wens hebben de trein te motoriseren, dan kom je met de PU componenten uit op een totaalprijs van €204,97. Uiteraard kun je ook proberen de trein te motoriseren met oude systemen van LEGO.


Maak je hoofd leeg en ontsnap aan de dagelijkse sleur met dit leuke bouwproject. Als je passie voor speelgoedtreinen nooit helemaal is weggeëbd, zul je het geweldig vinden de Krokodil Locomotief met al zijn prachtige details na te maken. Een echte klassieker uit de hoogtijdagen van het spoor!

Ongekende aandacht voor detail

Dit prachtige LEGO® model heeft talloze realistische details en is geïnspireerd op de locomotief uit de Ce 6/8 II-serie, waarvan het eerste exemplaar tussen 1919 en 1927 voor de Zwitserse federale spoorwegen werd gebouwd. Zo heeft de locomotief koppelstangen die in beweging komen wanneer de wielen draaien en verstelbare stroomafnemers die op en neer bewegen. Er valt dus genoeg te ontdekken. Til het dak van de bestuurderscabine op en plaats de 2 minifiguren erin om het verhaal van deze iconische trein tot leven te laten komen. Combineer de set met Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar) om de locomotief te motoriseren.

Voed je passie voor bouwen

De Krokodil Locomotief (10277) maakt deel uit van een reeks LEGO® modelbouwsets voor volwassenen die dol zijn op prachtige ontwerpen. Dit model is ook een geweldig cadeau voor iedereen die van modeltreinen houdt.

LEGO 10277 Crocodile Locomotive

  • Deze LEGO® Krokodil Locomotief (10277) bouwset is perfect voor volwassenen die graag een klassiek locomotiefmodel willen bouwen en voor iedere treinliefhebber die op zoek is naar een nieuw hobbyproject.
  • Geniet van een boeiende bouwuitdaging en breng deze modeltrein stap voor stap tot leven. Ontdek vervolgens de talloze details en functies van deze set, een eerbetoon aan de klassieke Krokodil Locomotief.
  • Bewonder de prachtige details en authentieke functies die zijn gebaseerd op de oorspronkelijke Krokodil Locomotief. Ook na het bouwen van deze klassieke trein valt er van alles te ontdekken, zoals de 2 LEGO® minifiguren met gereedschap, de displayrails en het informatieplaatje.
  • Deze bouwset voor volwassenen is ideaal voor liefhebbers van modeltreinen, de spoorwegen en LEGO® sets. Het is een creatief cadeau of verjaardagscadeau waarmee bouwfanaten kunnen afreizen naar een plek vol rust en ontspanning.
  • Dit treinmodel is ca. 16 cm hoog, 52 cm lang en 8 cm breed – een echte blikvanger die je vol trots zult neerzetten.
  • Je kunt je direct helemaal onderdompelen in dit bouwproject, want er zijn geen batterijen voor nodig. Om je locomotief te motoriseren, voeg de Powered Up-onderdelen 1 x 88009 en 2 x 88008 toe (apart verkrijgbaar).
  • Deze bouwset voor volwassenen is inclusief rijk geïllustreerde bouwinstructies met ontwerpdetails die je zullen inspireren en motiveren om aan de slag te gaan.
  • Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® modelbouwsets voor volwassen LEGO fans en hobbyisten die dol zijn op elegante ontwerpen, prachtige architectuur en modellen boordevol detail.

LEGO 10277 Crocodile Locomotive

4.7 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?