Het ziet ernaar uit dat LEGO hun magazijnen wereldwijd eens goed hebben uitgeplozen. Er zijn namelijk wederom een aantal promotie-sets van voorgaande jaren beschikbaar gesteld voor de verkoop waaronder de LEGO 40222 Christmas Build Up en 40223 Snowglobe.

LEGO 40222 Christmas Build Up en 40223 Snowglobe

Zowel de LEGO 40222 Christmas Build Up en de LEGO 40223 Snowglobe zijn nu los te koop via LEGO. Daarnaast is ook de LEGO 500525156 Gingerbread Man te koop en zoals we gisteren gemeld hadden de LEGO 40262 Christmas Train Ride. Voor een volledig overzicht van alle LEGO kerstsets die nu te koop zijn via LEGO, kun je hier het LEGO kerstsets 2018 overzicht bekijken.

LEGO 40223 Snowglobe LEGO 40222 Christmas Build Up LEGO 5005156 Gingerbread Man LEGO 40262 Christmas Train Ride


Jouw mening telt!

Ben jij van plan om deze oudere promotie-sets nog in huis te halen of heb je ze inmiddels als in je verzameling zitten en laat je ze aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media