Vandaag is de laatste dag dat je de LEGO 40417 Year of the Ox set gratis kunt bemachtigen via LEGO. Mocht je de set graag willen verzamelen, dan is dit het moment om toe te slaan.


De LEGO 40417 Year of the Ox is gebaseerd op het jaar van de os van het Chinese dierenriem. Net als de vorige Chinese New Year sets, bouw je een dier uit het dierenriem na die je vervolgens op een display kunt plaatsen. Bijgevoegd is een envelop waar je geld in kunt stoppen indien je de set cadeau wilt doen. De os en bijbehorende display worden opgebouwd met 167 onderdelen. De set is momenteel gratis te bemachtigen via LEGO bij besteding van minimaal €85 aan LEGO sets. Er is geen restrictie qua thema. De promo loopt tot en met 16-05 of zolang de voorraad strekt. Benieuwd of de set wat is of twijfel jij, lees hier onze Year of the Ox review.

Gratis LEGO 40417 Year of the Ox

Profiteer van dubbele LEGO VIP-punten

Op het moment krijg je bij LEGO dubbele VIP-punten op twee sets. De VIP-punten die je verdient kun je op een later moment gebruiken voor korting of voor aankoop van een VIP Reward.

Dubbele LEGO VIP-punten mei 2021


Laat van je horen!

Heb jij de set al in de verzameling zitten, ga je van deze actie profiteren of gaat jouw interesse niet uit naar dergelijke sets. We horen graag van jou in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?