Via de LEGO’s legal certification database zijn er een aantal nieuwe LEGO sets opgedoken die dankzij Brickset zijn gedeeld. De database bevat documenten van LEGO sets die binnenkort gaan verschijnen met de technische specificaties en andere info. De afbeeldingen zijn niet scherp, maar geven alsnog goed weer wat de sets te bieden hebben. In dit artikel behandelen we de LEGO 40417 Year of the Ox.


De set zal – als we kijken naar de LEGO The Year of the Rat set van 2020 – waarschijnlijk gaan dienen als GWP (Gift With Purchase). De set is uiteraard gebaseerd op het jaar van de os van het Chinese dierenriem. Net als de vorige Chinese New Year sets, bouw je een dier uit het dierenriem na die je vervolgens op een display kunt plaatsen. Bijgevoegd is een envelop waar je geld in kunt stoppen indien je de set cadeau wilt doen. Of dit setje inderdaad als GWP ingezet gaat worden is voor nu onduidelijk. Uit hoeveel onderdelen de set bestaat is voor nu ook niet bekend. Zodra er betere visuals vrijgegeven zijn of meer details bekend zijn, zullen we dit artikel van een update voorzien.

LEGO 40417 Year of the Ox

LEGO 40417 Year of the Ox


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40417 Year of the Ox en denk je dat je hem in huis gaat halen zodra hij beschikbaar is of laat je hem aan je voorbij gaan? We lezen het graag in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?