Deze LEGO 40448 Vintage Car krijg je vanaf vandaag bij LEGO zodra je voldoet aan de aankoopvoorwaarden. In dit artikel hebben we alle details voor dit gratis setje op een rijtje gezet.


Update: de promotie is op het moment uitgeput. Het is onduidelijk of de promo later weer beschikbaar zal zijn.

De set is een GWP (Gift With Purchase) en is gebaseerd op de Aedelsten Deluxe van Versteinert die als winnaar uit de bus kwam van de “Build a Vintage car to cruise the streets of LEGO Modular Buildings” bouwwedstrijd. Aan de inzending is qua model weinig veranderd, maar logischerwijs zullen de verchroomde onderdelen achterwege gelaten worden. De LEGO 40448 Vintage Car is gratis als je voor minimaal €85 aan LEGO koopt – wat makkelijk haalbaar is gezien de vele nieuwe sets – ongeacht het thema. Er is dus geen verdere aankooprestrictie. De set bestaat uit 189 onderdelen en heeft een verkoopadviesprijs van €14,99. De promo is beschikbaar van 1 t/m 17 januari of zolang de voorraad strekt.

LEGO 40448 Vintage Car

LEGO 40448 Vintage Car

LEGO 40448 Vintage Car


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40448 Vintage Car en denk je dat je hem in huis gaat halen zodra hij beschikbaar is als GWP of laat je hem aan je voorbij gaan? We lezen het graag in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?