Vanaf 15 maart is deze LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House “gratis” verkrijgbaar via LEGO. Hieronder lees je alles over het setje en de voorwaarden hoe je hem kunt bemachtigen.


Het setje is in lijn met de exclusievere kerstpromo-sets en zal als promo ingezet worden rond de paasdagen. Te bouwen is een huisje in de vorm van een wortel met een konijn als bewoner. Rondom zijn diverse bloemen en jonge planten geplaatst. Het wortelhuisje is voorzien van ramen en een deur. Het geheel wordt opgebouwd met 232 onderdelen. De LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House is te bemachtigen van 15 maart tot en met 5 april of zolang de voorraad strekt, bij besteding van minimaal €60. We hebben de set al mogen reviewen. Benieuwd of het setje een aankoop waard is? Je leest de LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House review hier.

Goed om te weten. De Amelia Earheart Tribute promo is verlegd tot en met 17 maart (of zolang de voorraad strekt). Hierdoor kun je vanaf morgen zowel de Easter Bunny’s Carrot House en Amelia Earheart Tribute bemachtigen als je voor minimaal €100 aan LEGO koopt.

LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House

Officiele beschrijving:

Laat kinderen Pasen vieren met dit LEGO® Wortelhuisje van de Paashaas (40449). Ze zullen het ontzettend leuk vinden om het konijn en zijn schattige wortelhuisje te bouwen, waarna ze hun vrienden kunnen uitdagen om het ei te vinden dat op de zolder zit verstopt. De set bevat allerlei leuke onderdelen die van dit grappige wortelhuisje een opvallend blikvanger maken. Het huisje staat op een stevige bodemplaat, waardoor je het makkelijk op een mooi plekje kunt uitstallen.

  • Verras kinderen met het schattige Wortelhuisje van de Paashaas. Dit superleuke paascadeau bevat een bouwbaar konijn en een wortelhuisje. Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Bevat een deur, brievenbus, 3 eieren, bloemen en gras, plus een stickervel om de binnen- en buitenkant van het huisje mee te versieren.
  • Het huisje is ca. 15 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep. Het konijn is ca. 5 cm hoog.

LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot HouseLEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House? Is het verzamelmateriaal, heb je nog niet echt een mening kunnen vormen of kun je bij voorbaat al zeggen dat je dit setje aan je voorbij laat gaan? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit bericht.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?