De eerste LEGO kerst GWP (Gift With Purchase) is onthuld dankzij LEGO Australië. De LEGO 40484 Santa’s Front Yard zal waarschijnlijk tijdens het LEGO VIP-weekend en Black Friday weggegeven worden. Hieronder alle details.


De LEGO 40484 Santa’s Front Yard is een vignet dat bestaat uit een rendier, bomen, een besneeuwd landschap met een stroompje water, en een bouwbaar achtergrond. Het achtergrond is voorzien van twee bomen, een aantal sterren (bestaan deels uit stickers) en een maan (sticker). De set bevat een Minifig van een elfje met lantaarn dat het rendier een wortel voert. Voor wie op zoek is naar de kerstman, hoeft enkel het bordje Noordpool te volgen. Het setje wordt opgebouwd met 317 onderdelen.

LEGO 40484 Santa's Front Yard

Gezien de timing van het online plaatsten door LEGO Australie, zal de set waarschijnlijk tijdens het LEGO VIP-weekend en het Black Friday & Cyber Monday weekend weggegeven worden. Het is voor nu onbekend wat het minimaal te besteden bedrag is. Zodra we meer weten voorzien we dit artikel van een update. Florien is druk bezig met het schrijven van een review van deze set. Zodra het embargo verloopt kun je de review op Bouwsteentjes lezen.


We lezen graag wat jij vindt!

Wat vind jij van deze LEGO 40484 Santa’s Front Yard set die je binnenkort kunt bemachtigen via LEGO? Ben je tevreden met het resultaat of vind je het tegenvallen? We zijn ook benieuwd of jij van deze aanbieding gaat profiteren. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?