Update: De set is momenteel niet op voorraad bij LEGO. Zodra de set weer te bestellen is, updaten we dit artikel.


De LEGO 40499 Santa’s Sleigh is weer verkrijgbaar via LEGO. De set is aardig populair en lang uitverkocht geweest. Op dit moment is de set weer te bestellen, waardoor je het favoriete vervoersmiddel van de kerstman aan jouw kerstdorp kan toevoegen. We adviseren niet te lang te wachten als je de set wil hebben!


LEGO 40499 Santa's Sleigh

De LEGO 40499 Santa’s Sleigh is een kleine set waarmee je de Winter Village verzameling aan kunt vullen. De set bevat een bouwbare arrenslee met vier rendieren. De slee lijkt overeenkomsten te hebben met de eerder verschenen slee uit de Santa’s Workshop set uit 2014, maar is een stuk groter en gedetailleerder. De rendieren zijn de meest bijzondere aan deze set, met name omdat er vier inbegrepen zitten. De set past goed bij de nieuwe LEGO Creator Expert Santa’s Visit. De LEGO Santa’s Sleigh is exclusief via LEGO te koop voor een adviesprijs van €39,99.

LEGO 40499 Santa’s Sleigh

Officiële omschrijving:

De Kerstman komt op bezoek! Deze LEGO® Arrenslee (40499) is een prachtig kerstcadeau en brengt een vrolijke sfeer in huis. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en bewonderen van de sierlijke slee, die wordt geleverd met 4 rendierfiguren. De slee is volgepakt met cadeautjes, waaronder een gitaar, een paar ski’s en een teddybeer. Uiteraard heeft de Kerstman een uitgebreide verlanglijst bij zich! Kinderen kunnen zelfs hun vrienden uitdagen voor een zoektocht. Lukt het ze om de verborgen kerstcadeautjes te ontdekken?

  • Met deze LEGO® Arrenslee (40499) haal je een feestelijke sfeer in huis. Dit kerstcadeau is leuk om te bouwen en neer te zetten en zal gegarandeerd in de smaak vallen.
  • Inclusief een minifiguur van de Kerstman, 4 rendierfiguren met afneembare gedecoreerde zadels, 8 bouwbare ‘ingepakte’ cadeaus, plus een gitaar, een paar ski’s en een teddybeer.
  • De arrenslee van de Kerstman is inclusief de rendieren ca. 8 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.

LEGO 40499 Santa's Sleigh


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40499 Santa’s Sleigh set? Zie je het als een mooie aanvulling op de reeds bestaande Winter Village sets en ben je van plan het setje in huis te halen? Of heb je niet zoveel met kerst of dit setje en laat je hem aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?