Elk jaar brengt LEGO voor het LEGO House een nieuwe exclusieve set uit. De LEGO Tree of Creativity (inmiddels uitverkocht), LEGO House (architecture), LEGO House Dinosaurs en LEGO House Wooden Duck zijn al exclusief verkrijgbaar, en daar wordt nu de LEGO 40502 The Brick Molding Machine aan toegevoegd.


De set is de spuitgietmachine die in de centrale hal van LEGO House staat waar je naar afloop van het bezoek een zakje met 2×4 Bricks kunt pakken. Gezien de spuitgietmachines een centrale rol spelen bij het produceren van LEGO, wordt deze set uitgegeven. De LEGO 40502 The Brick Molding Machine zal, zodra LEGO House weer opent op 4 maart, exclusief verkrijgbaar zijn in LEGO House.

LEGO 40502 The Brick Molding MachineLEGO 40502 The Brick Molding Machine

Het setje bestaat uit 1205 onderdelen en gaat rond de €80 kosten. De spuitgietmachine is voorzien van een display met een print en is 29 cm lang, 15 cm breed en 19  cm hoog. De set bevat tevens een 2×2 Tile met print van het nieuwe papieren zakje die in de toekomst in LEGO sets te vinden zijn.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40502 The Brick Molding Machine? Is dit in jouw ogen een waardige opvolger qua exclusieve LEGO House set, vind je hem maar matig of laat het je geheel koud? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?