LEGO heeft de LEGO 75317 The Mandalorian and The Child officieel aangekondigd. Hiermee springt het bedrijf duidelijk in op de hype die de Dinsey+ serie teweeg gebracht heeft.

LEGO 75317 The Mandalorian and The Child

LEGO BrickHead 75317 The Mandalorian and The Child

Met The Mandalorian and The Child is het Star Wars universum twee BrickHeadz rijker. De set bevat 295 onderdelen en zal vanaf 1 augustus in de rekken te vinden zijn. De verkoopadviesprijs in Nederland en België ligt op €19,99. De set is vanaf nu te pre-orderen via LEGO Shop@Home en zal op 1 augustus verzonden worden. 

Roep herinneringen op aan geweldige Star Wars: The Mandalorian verhalen met dit leuke bouwspeelgoed voor creatieve kinderen, bestaande uit LEGO® BrickHeadz™ versies van de Mandalorian en het Kind (75317). Fans zullen de authentieke details, zoals de kenmerkende wapens van de Mandalorian – een blastergeweer en een blasterpistool – zeker waarderen. De oren van het Kind zijn te verstellen, zodat het er vrolijk of triest uitziet en het zit in een zweefkinderwagen die ‘zweeft’ op 4 doorzichtige LEGO elementen.

• Star Wars: The Mandalorian fans en creatieve kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen LEGO® BrickHeadz™ versies van de Mandalorian en het Kind (75317) te bouwen, en daarbij de authentieke details na te maken zodat ze een coole blikvanger creëren.

• De bouwbare LEGO® figuur van de Mandalorian is uitgerust met zijn kenmerkende wapens – een blastergeweer op zijn rug en een blasterpistool in zijn hand – om herinneringen op te roepen aan spannende scènes uit Star Wars: The Mandalorian.

• Kinderen zullen dol zijn op het bouwspeelgoed van het Kind dat dankzij de verstelbare oren verschillende emoties kan uitdrukken en op de zweefkinderwagen die ‘zweeft’ op doorzichtige LEGO® elementen. Beide bouwmodellen hebben bouwplaten om ze op neer te zetten.

• Dit 295-delige LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een ander feestelijk moment voor Star Wars: The Mandalorian fans en LEGO bouwers van 10 jaar en ouder.

• De Mandalorian is ca. 8 cm hoog en het bouwspeelgoed van het Kind en de zweefkinderwagen is ook ca. 8 cm hoog. Het zijn kleine modellen, maar ze maken een grote indruk!

• Dit batterijvrije constructiespeelgoed is leuk om te bouwen, zodat fans alleen of met familie en vrienden kunnen genieten van het maken van LEGO® BrickHeadz™ versies van 2 populaire personages uit Star Wars: The Mandalorian.

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest

Ook de al eerder gelekte LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest is officieel aangekondigd. Over die set kun je via bovenstaande link meer te weten komen.

Laat van je horen!

Ga jij deze LEGO BrickHeadz 75317 The Mandalorian and The Child aan jouw verzameling toevoegen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?