Vandaag heeft LEGO op de New York Toy Fair de LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest aangekondigd. De set bevat het schip van The Mandalorian met bijbehorende Minifigures. Fans van de serie zullen de bijgevoegde The Child (baby Yoda) waarschijnlijk één van de meest aantrekkelijke aspecten vinden. Hieronder lees je alles wat er over de set te weten valt.

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest

De LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest zal vanaf 1 september te koop zijn, maar is alvast te pre-orderen via LEGO. De set bestaat uit 1023 onderdelen waaronder vier Minifigures in de vorm van The Mandalorian, Greef Karga, een Scout Trooper, the Child en een IG-11. De verkoopadviesprijs zal voor Nederland en België €139,99 bedragen.Beleef de gevechten van premiejager de Mandalorian en het Kind tegen de Scout Trooper en andere vijanden opnieuw met dit De Razor Crest (75292) LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed voor kinderen. Deze van stenen gebouwde, bewapende transportshuttle heeft een laadruimte met carbonietelementen en zijkanten die open kunnen en tevens dienst doen als laadklep, een cockpit voor twee LEGO minifiguren, geschut met veermechanisme, een ontsnappingscapsule en andere authentieke details die creatief speelplezier stimuleren.

• Deze 1023-delige ruimteschipbouwset biedt kinderen van 10 jaar en ouder een uitdagend bouwproces en is inclusief 5 LEGO Star Wars personages om te verzamelen, waaronder minifiguren van de Mandalorian en het Kind (nieuw vanaf augustus 2020). Met deze set kunnen kinderen eindeloos avonturen naspelen en bedenken en in combinatie met andere LEGO Star Wars sets beleven ze zelfs nog meer actie.

• Kinderen kunnen in de huid kruipen van de heldhaftige Mandalorian en scènes uit Star Wars: The Mandalorian boordevol actie naspelen met dit gedetailleerde model van LEGO® stenen van het ruimteschip De Razor Crest (75292).

• Dit leuke, bouwbare speelgoed is inclusief 4 LEGO® minifiguren: de Mandalorian, Greef Karga, een Scout Trooper en het Kind, plus een IG-11 LEGO® figuur, elk met coole wapens om de spannendste gevechten na te spelen.

• De Razor Crest heeft een cockpit voor twee LEGO® minifiguren, 2 schieters met veermechanisme, een laadruimte met zijkanten die open kunnen en als laadklep kunnen worden gebruikt en carbonietelementen, een slaapgedeelte en een afneembare ontsnappingscapsule voor creatief speelplezier.

• Deze 1023-delige bouw- en speelspeelset biedt een uitdagend bouwproces en is uitstekend te combineren met andere LEGO® Star Wars™ sets. Een supercadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor jongens en meisjes van 10 jaar en ouder.

• De Razor Crest is ca. 14 cm hoog, 38 cm lang en 28 cm breed. Dit model kan ook worden neergezet als opvallende Star Wars: The Mandalorian blikvanger als het even niet wordt gebruikt voor het transport van belangrijke vrachten!


LEGO BrickHead 75317 The Mandalorian and The Child

Ook de al eerder gelekte LEGO BrickHeadz 75317 The Mandalorian and The Child is officieel aangekondigd. Over die set kun je via bovenstaande link meer te weten komen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest? Ga je hem in huis halen of probeer je enkel baby Yoda te bemachtigen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?