Eind dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op de Avatar film van James Cameron. Er is ook een video game van de franchise in de maak. Disney is de licentiehouder van Avatar, en zoals we weten zijn LEGO en Disney goede vriendjes. Zullen er sets van de film(s) verschijnen? Volgens de laatste geruchten lijkt het erop dat The LEGO Group een aantal LEGO Avatar sets uit gaat brengen.


LEGO Avatar

Nu is er geen concrete info over de sets, maar er gaan wel wat geruchten rond. Zo zou The LEGO Group een aantal Avatar sets in de planning hebben staan, waaronder een BrickHeadz duo pack. Het is niet bekend of de overige sets inspelen op de nieuwe film of ook het eerste deel van een aantal jaren geleden. Er wordt gehint naar een release in oktober zodat de sets aansluiten bij het verschijnen van de nieuwe film in december.

Dit gerucht is kracht bijgezet doordat de Spaanse retailer Electric Bricks vier productpagina’s online heeft gezet van sets met de codenaam “Coconut” met een release van oktober 2022. Nu wil dit niet direct zeggen dat het hier om LEGO Avatar producten gaat, want LEGO lijkt ook te werken aan nieuwe LEGO Indiana Jones sets.

Gezien Avatar een licentie is van Disney en dat de komende jaren meerdere films op de planning staan, lijkt het een logische keuze voor LEGO om hiervan sets uit te brengen. Toch houden we graag een slag om de arm, want dit gerucht is alles behalve bevestigd. Zodra er meer info is over LEGO Avatar sets,  zullen we dat zo spoedig laten weten. Neem deze geruchten voor nu met een korreltje zout.

Afbeeldingen zijn niet officieel en door ons gemaakt ter illustratie.


Laat van je horen!

Wat vind jij ervan dat er mogelijk LEGO Avatar sets gaan verschijnen? Wordt je al voorzichtig enthousiast of houd je de enthousiasme nog even in bedwang? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?