Toy’s R Us en LEGO werken al heel wat jaartjes samen omtrent Bricktober sets. Dit zijn sets die in oktober exclusief via Toy’s R Us (TRU) verkrijgbaar zijn. Toy’s R Us mag dan sinds het faillissement bijna van de aardboden zijn verdwenen, in Azië zijn ze nog te vinden. Net als in 2019, zullen ook dit jaar vier exclusieve LEGO Bricktober sets verschijnen. Dankzij Toy’s R Us Singapore zijn de eerste visuals vrijgegeven.


De vier sets staan in het teken van pretparken en bestaan uit een Ferris Wheel, Roller Coaster, Carousel en Swing Ride. De vier bouwwerken zijn, net als die van 2019, met elkaar te combineren zodat ze een lange display vormen. De sets zullen vanaf begin oktober via TRU Singapore verkrijgbaar. Gezien het om exclusieve sets gaan die enkel via de betreffende retailer als promotie uitgebracht worden, zullen de sets niet in landen buiten Azië verschijnen.

Benieuwd naar de Bricktober sets van 2019? We hebben ze behandeld in een unboxing. Je kunt de sets en de foto’s hier bekijken: Unboxing LEGO Bricktober 2019

LEGO Bricktober 2020 Sets

LEGO Bricktober 66650 Ferris Wheel

LEGO Bricktober 66651 Roller Coaster

LEGO Bricktober 66649 Carousel

LEGO Bricktober 66648 Swing Ride

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?