Via LEGO Shop@Home is er een kleinere versie van de Tumbler opgedoken. Met de LEGO DC 76239 Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown kan je (nog) een andere set van de Tumbler in huis halen. Ideaal als je geen ruimte hebt voor het grote model of liever voor een goedkopere set gaat.


Gisteren plaatste Amazon Japan de LEGO DC 76240 Tumbler te vroeg online. De set werd vandaag toegevoegd op LEGO Shop@Home. Maar daar blijft het niet bij. Ook de LEGO DC 76239 Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown is aan de webshop van LEGO toegevoegd. Daarmee moge het duidelijk zijn dat Batman dit najaar flink aan de bak mag. De set is in feite een kleinere versie van de grote Tumbler en is daardoor meer op Minifigure-schaal. Tevens scheelt dit in het aantal euro’s die je aan een LEGO Tumbler hoeft te besteden. Uiteraard zal het bouwplezier (en de duur van het bouwen) verschillen van zijn grote broer. Desalniettemin is dit een prima set voor de Batman-fans. Bijgevoegd zijn Minifigures van – hoe kan het ook anders – Batman en Scarecrow. Met 422 onderdelen en een prijs van €39,99 is de set een minder grote hap uit het budget. De LEGO DC 76239 Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown is vanaf 1 oktober te koop.

LEGO DC 76239 Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown

LEGO DC 76239 Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO DC 76239 Batmobile Tumbler: Scarecrow Showdown? Ga jij hem aan de verzameling toevoegen, heb je de vorige al of weet de set jou niet aan te spreken? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?