Met de nieuwe Wonder Woman film in het vooruitzicht, hoewel uitgesteld, is vanaf nu deze LEGO DC Comics 76157 Wonder Woman vs Cheetah te koop.

LEGO DC Comics 76157 Wonder Woman vs Cheetah

LEGO DC Comics 76157 Wonder Woman vs Cheetah

Met 371 onderdelen, een stijlvolle verpakking en een prijs van €39,99, haal je deze Wonder Woman 84 set in huis. De bouwbare bunker is voorzien van een draaibare schotel en een te openen deur. De AFOL zullen eerder oog hebben voor de drie bijgevoegde Minifigures. Wonder Woman in Golden Eagle outfit met vleugels, Cheetah met nieuwe print en Maxwell Lord.LEGO DC Comics 76157 Wonder Woman vs Cheetah

Jonge superhelden kunnen de filmactie uit Wonder Woman™ 1984 van dichtbij beleven met deze LEGO® DC Wonder Woman vs Cheetah (76157) bouwset. Wanneer Wonder Woman (Diana Prince™) haar aartsvijand Cheetah (dr. Barbara Minerva™) tegenkomt bij de zendtoren, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een grandioze strijd!

Wonder Woman vs Cheetah
Deze speelset boordevol actie biedt kinderen dubbel zoveel plezier. Beneden in de bunker probeert Max™ de toren in te komen, terwijl de zenderpanelen boven hem ronddraaien. Ondertussen gaan Wonder Woman en Cheetah de strijd met elkaar aan. De supercoole functies en vele mogelijkheden bieden jonge superhelden eindeloos fantasierijk speelplezier.

• Dit 2-zijdige model bestaat uit een hightech bunker en een draaiende zendmast. Wanneer kinderen met Wonder Woman™ (Diana Prince™) en haar aartsvijand Cheetah (dr. Barbara Minerva™) gaan spelen, kan er van alles gebeuren!
• De minifiguren van de gevleugelde Wonder Woman™ en Cheetah zorgen voor superheldenactie, terwijl de minifiguur van Max™ zich in het controlecentrum bevindt. Hoog boven hen draait de zendmast 360 graden rond en omhoog en omlaag.
• Kinderen kunnen de minifiguur van Wonder Woman™ aan de draaiende zender bevestigen. Terwijl ze rond de toren vliegt, heeft Max™ de bediening in handen. Wanneer de superschurk Cheetah arriveert, begint de strijd pas echt!
• Jongens en meisjes van 7 jaar en ouder zullen genieten van spannende, fantasierijke avonturen met dit populaire LEGO® DC Wonder Woman™ speelgoed. Een cool cadeau boordevol actie voor alle jonge superhelden.
• Deze LEGO® DC Wonder Woman™ vs Cheetah (76157) set is ca. 19 cm hoog en 17 cm breed met een radarschotel vanca. 20 cm voor fantasierijk spel op grote schaal.

Wat vind jij van deze Wonder Woman set, de verpakking en de bijgevoegde Minifigures? Ben je van plan de set in huis te halen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?