Verzamelaars van het LEGO Harry Potter thema kunnen nog een setje aan hun lijst toevoegen. Via het instructie gedeelte op de LEGO website is de LEGO Harry Potter 30392 Hermione’s Study Desk Polybag opgedoken. Meer over deze polybag kan je hier lezen.


Via het instructie gedeelte van de LEGO website is de LEGO Harry Potter 30392 Hermione’s Study Desk polybag opgedoken. De polybag bestaat uit 31 onderdelen en is het momenteel nog onduidelijk hoe deze verkrijgbaar zal zijn. Als we kijken naar voorgaande polybag’s is de kans groot dat deze als Gift With Purchase (GWP) zal worden weggegeven en via verschillende retailers te koop zal zijn. De te bouwen polybag is niet zozeer bijzonder, maar zal voor verzamelaars niet mogen ontbreken. Met de polybag krijg je ook een willekeurige Wizard Card die je kan verzamelen. Dit maakt het een eenvoudige optie om de verzameling aan Wizard Cards compleet te maken. Van zodra er meer info is over de polybag en beschikbaarheid, voorzien we dit artikel van een update.

LEGO Harry Potter 30392 Hermione's Study DeskLEGO Harry Potter 30392 Hermione's Study Desk


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Harry Potter 30392 Hermione’s Study Desk polybag? Lijkt dit jou een leuke promo om bij je aankopen cadeau te krijgen? Of koop je deze liever zelf ergens anders? Laat jouw mening in een reactie achter.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?