De LEGO HOME Wooden Collection die een tijdje geleden aangekondigd is, is vanaf nu verkrijgbaar via LEGO. Er zijn diverse nieuwe LEGO producten voor in huis beschikbaar die gemaakt zijn van eikenhout. Meer over deze LEGO HOME Wooden Collection kan je lezen in dit artikel.


Zin om je interieur te stijlen met nieuwe LEGO producten van Room Copenhagen? Vanaf nu is dit mogelijk met de LEGO HOME Wooden Collection, die sinds vandaag verkrijgbaar zijn via LEGO Shop@Home. Dit is een nieuwe lijn aan producten gemaakt van eikenhout. Elk product verschijnt in een behandelde en een gekleurde versie en wordt met de hand gemaakt. Er is keuze uit diverse accessoires zoals opbergdoosjes, fotokaders, boekenrekken en kapstokhaakjes.

LEGO HOME Wooden Collection verkrijgbaarheid

De LEGO Wooden Collection is sinds vandaag te koop via LEGO. We hebben de producten hieronder voor je op een rijtje gezet. Schrik niet, de prijzen liegen er niet om. Voor wie ze wil kopen, krijgt tot en met 25 november een gratis LEGO Retro VIP Tin Sign cadeau bij besteding van minimaal €250. Je kunt uiteraard ook wachten op de LEGO Black Friday acties later deze week of je geld besteden aan LEGO sets.

LEGO HOME Wooden CollectionLEGO HOME Wooden Collection


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO HOME Wooden Collection en de prijzen van de producten? Zou jij hier graag enkele producten van hebben om je interieur in te richten? We lezen graag jouw mening in de reacties.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?