Vandaag is de laatste dag dat je kunt profiteren van de LEGO Black Friday acties. Hieronder in het kort de acties. 

26 t/m 29 nov: Vergeet niet mee te doen met de nieuwe dagelijkse inschrijving om kans te maken op het winnen van 1.000.000 VIP-punten. Deelname is gratis en je kunt elke dag opnieuw inschrijven. Deze actie is niet beschikbaar in België.

26 t/m 29 nov: gratis LEGO Santa’s Front Yard bij besteding vanaf €170. Is te combineren met de LEGO VIP Fleece Blanket zodra je minimaal €200 besteedt.

29-11: Cyber Monday actie bij LEGO. Je krijgt als LEGO VIP lid een LEGO fleecedeken cadeau bij aankopen vanaf €200 zolang de voorraad strekt. Is te combineren met de LEGO Santa’s Front Yard set.

29-11: Op Cyber Monday kunnen VIPS een kortingsvoucher van €5 krijgen voor 455 punten in plaats van 750 punten. Vouchers zijn beperkt beschikbaar. Maximaal 4 per account. Zolang de voorraad strekt.


Het LEGO Black Friday & Cyber Monday-weekend is in volle gang. LEGO fans profiteren van aanbiedingen, kortingen en gratis sets bij deelnemende aankopen. Om jou goed op de hoogte te houden, zullen we dit artikel het gehele weekend constant bijwerken met eventuele nieuwste acties en aanbiedingen bij LEGO.


LEGO Black Friday 2021

LEGO Black Friday 2021

Het LEGO Black Friday Weekend staat in het teken van diverse promoties, én aanbiedingen voor LEGO VIP-leden. De details van dit weekend kun je hieronder in vogelvlucht bekijken. Wil je meer details, scroll dan verder voor een meer uitleg.


LEGO Black Friday 2021

LEGO Black Friday tips en tricks
 • Tijdens Black Friday is het een gekkenhuis waardoor sets uitverkocht raken. Zorg dat je op tijd weet wat je wil bestellen door jouw LEGO verlanglijstjes aan te maken op LEGO Shop
 • Bekijk ook de LEGO sets die binnenkort uit de handel gaan.
 • Zoek je nog inspiratie, hier vind je 10 LEGO sets waar je even zoet mee bent. Wellicht zit daar nog een leuke set tussen die je kan overwegen.
 • Zorg ook dat je al VIP-lid bent. Ben je nog geen lid, lees dan hier alles over het LEGO VIP-programma.
 • Bovenstaande aanbiedingen zijn te combineren. Let op de voorwaarden!
 • Houd er rekening mee dat je online op LEGO.com in de wachtrij gezet kan worden om te voorkomen dat de site overbelast raakt
 • Zorg dat je VIP-punten opspaart zodat je wat achter de hand hebt in het geval er een leuke deal voorbij komt
 • Levering van bestelde sets kunnen iets langer in beslag nemen dan je gewend bent (1-8 werkdagen)

Black Friday uitverkoop

LEGO zal tijdens het Black Friday een uitverkoop houden met een korting tot 30% op geselecteerde sets. Hieronder een overzicht met een aantal aanbiedingen. Je kan ze allemaal bekijken op de LEGO Black Friday uitverkooppagina.


LEGO Titanic - LEGO Home Alone

LEGO Titanic – LEGO Home Alone verkrijgbaarheid

Zowel de LEGO Home Alone en de LEGO Titanic staan momenteel online aangemerkt als niet leverbaar. Of de twee sets op enig moment tijdens Black Friday te bestellen zijn is niet bekend. Tijdens het VIP-weekend waren deze twee gewilde sets helaas niet leverbaar. Er is een kans dat LEGO de sets op niet beschikbaar heeft gezet om voorraad te creëren tijdens LEGO Black Friday. Het kan ook goed zijn dat de sets inderdaad de komende tijd niet beschikbaar zijn. Zodra de sets op voorraad zijn vermelden we dat uiteraard. Je kan het natuurlijk ook zelf in de gaten blijven houden op de LEGO webshop.


LEGO Star Wars UCS AT-AT

LEGO Star Wars UCS AT-AT release

De nieuwe LEGO Star Wars UCS AT-AT is te koop vanaf 26 november 01:00 uur. Dat is de eerste dag dat het Black Friday feest bij LEGO begint. De UCS AT-AT bestaat uit 6785 onderdelen en is te koop voor €799,99.

Bij aankoop van de AT-AT krijg je:

 • LEGO Luke Skywalker’s Light Saber
 • LEGO Santa’s Front Yard promo
 • LEGO Christmas Tree (enkel in stores)

LEGO Star Wars Luke Skywalker’s Lightsaber BF

LEGO Star Wars Luke Skywalker’s Lightsaber

Tijdens Black Friday krijg je deze LEGO Star Wars Luke Skywalker’s Lightsaber cadeau bij aankoop van de nieuwe LEGO Star Wars UCS AT-AT. De actie loopt van 26 t/m 29 november of zolang de voorraad strekt. Gezien de populariteit van dit soort sets, is de verwachting dat de promo niet lang beschikbaar zal zijn.


LEGO 40484 Santa's Front Yard BF

LEGO 40484 Santa’s Front Yard

LEGO fans die voor minimaal €170 euro aan LEGO kopen tijdens het Black Friday krijgen deze LEGO 40484 Santa’s Front Yard set cadeau. De promo is geldig van 26 t/m 29 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO.


LEGO Black Friday VIP points promo

LEGO Black Friday 1.000.000 VIP punten Sweepstake

Net als vorig jaar kunnen LEGO VIP-leden zich inschrijven om 1.000.000 VIP-punten te winnen. Er is geen aankoop vereist. Je kan elke dag opnieuw deelnemen aan deze actie. Niet geldig voor België!


LEGO VIP Fleece Blanket BF

LEGO VIP Fleece Blanket

LEGO VIP-leden kunnen deze LEGO Black Friday Weekend op Cyber Monday in huis halen. De deken krijg je als je minimaal €200 aan LEGO sets koopt. Deze aanbieding is enkel geldig op Cyber Monday (29-11) voor LEGO VIP-leden, zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO.


LEGO VIP Reward Centre Sale

LEGO VIP Reward Centre Sale

LEGO zal een uitverkoop houden op het LEGO Rewards Centre. Je kan bepaalde items voor een gereduceerd aantal VIP-punten “kopen” en wellicht worden er een aantal voormalige promo’s te koop aangeboden. Deze aanbiedingen vindt je op het LEGO VIP Rewards Centre en zijn te vinden bij het tabblad kortingen.


LEGO VIP Bonsai Tree Sweepstake

LEGO VIP Sweepstake

LEGO VIP-leden maken kans om een LEGO Bonsaiboom te winnen van 55cm hoog. Dit is niet dezelfde bonsaiboom die al te koop is, maar een speciaal model. Om kans te maken moet je VIP-punten inleveren in het LEGO Rewards Centre. In feite koop je loten met VIP-punten. Deze actie is niet geldig in België. Een lot kost 50 VIP-punten.


Laat van je horen!

Kijk jij uit naar het LEGO Black Friday & Cyber Monday weekend en ben je al druk bezig met het maken van aankooplijstjes zodat je optimaal kan profiteren van de aanbiedingen? Of bekijk je het op het moment dat de promo’s beschikbaar zijn? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?