Het LEGO Ideas A-Frame Cabin is het volgende project dat zich in de tweede LEGO Ideas Review 2021 plaatst. Een A-typisch hutje in het bos? Check. Gezelligheid en sfeer? Nog eens check. Meer over dit project kan je lezen in dit bericht. 


Welkom in het LEGO Ideas A-Frame Cabine project van Norton74. De inzending heeft duidelijk zijn naam niet gestolen en kan je meteen zien van waar de naam komt. Dit soort hutjes kenden een enorme populariteit tussen 1950 en 1975 en werden getypeerd door de steile daken. De fan-designer heeft zoveel mogelijk details in de inzending verwerkt en overal waar je kijkt zie je wel iets bijzonders. De basis van het hutje maakt gebruik van Thors hamer onderdeel om zo stenen weer te geven. Daarnaast zijn er nog verschillende leuke randbouwwerken toegevoegd. Er kan hout gehakt en gezaagd worden, maar kan je ook het bootje nemen om over de rivier te varen.

LEGO Ideas A-Frame Cabin (1)

Naast de details aan de buitenzijde is er ook gedacht aan de binneninrichting van het hutje. De schuine daken kunnen eenvoudig afgenomen worden en onthullen zo het verdere interieur. Zo bevinden er zich een slaapkamer, keuken en woonkamer in het hutje. Een badkamer heb je niet nodig in de natuur. Overal waar je kijkt valt er wel iets te zien en is er aan de nodige details gedacht. Wij krijgen alvast zin om hier even tot rust te komen.

LEGO Ideas A-Frame Cabin (1)

LEGO Ideas A-Frame Cabin (1)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas A-Frame Cabin project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas A-Frame Cabin project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?