De tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021 is vanaf vandaag afgesloten en kent 34 kandidaten. Elk project wist stuk per stuk 10.000 stemmen binnen te halen. In dit artikel lees je meer over de LEGO Ideas review(s) en de kandidaten die zich hebben geplaats.


Vandaag is bekend gemaakt welke projecten zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas review van 2021. Met in voorgaande ronde 57 projecten, is deze ronde met 34 projecten afgesloten. De extreme toename aan nieuwe projecten en projecten die de benodigde support bereiken, is te danken aan de coronapandemie. LEGO heeft hieromtrent een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. Als deze dalende trend zich verder zet, lijkt het of deze extreme toename zich aan het stabiliseren is. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.

Kandidaten tweede LEGO Ideas review 2021

De uitslag van de tweede LEGO Ideas review van 2021 wordt in het begin van 2022 bekend gemaakt. De derde LEGO Ideas is nu van start gegaan. Deze nieuwe ronde loopt tot en met 10 januari 2022. De kandidaten van de eerste LEGO Ideas review 2021 vind je hier. De uitslag van de tweede LEGO Ideas review van 2020 is hier te bekijken en de uitslag van de derde LEGO Ideas Review van 2020 vind je in dit bericht.Laat van je horen!

Wat vind jij van de kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2021? Welke inzending(en) zie jij graag als LEGO set verschijnen en welke projecten lijken jou kansloos? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?