Tot en met 6 september loopt de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021. De ingezonden projecten op LEGO Ideas hebben tot die tijd om de 10.000 supporters te vergaren. Om het overzichtelijk te houden welke inzendingen het zover hebben geschopt, hebben wij ze hieronder voor je op een rijtje gezet.


Dit is een voorlopige lijst van gekwalificeerde projecten. Dit overzicht zal constant bijgewerkt worden tot de deadline van ronde 2 bereikt is. Op dit moment hebben 21 projecten zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas review van 2021. Of het net zo druk gaat worden als de vorige ronde (57 projecten) is nog even afwachten.

De extreme toename aan nieuwe projecten en projecten die de benodigde support bereiken, is te danken aan de coronapandemie. LEGO heeft hieromtrent een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.

De uitslag van de eerste LEGO Ideas review van 2021 wordt in het najaar bekendgemaakt. De tweede LEGO Ideas kwalificatieperiode van 2021 loopt tot en met 6 september en de kandidaten van de eerste LEGO Ideas review 2021 vind je hier.

Omdat gekwalificeerde projecten zich in rap tempo opvolgen, hebben wij besloten de komende periode geen uitgelichte projecten meer te plaatsen. Deze artikelen sneeuwden onder en kregen nauwelijks nog de aandacht. We gaan hier weer mee beginnen zodra LEGO Ideas weer iets bedaard is.Laat van je horen!

Wat vind jij tot nu toe van de kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2021? Welke inzending(en) zie jij graag als LEGO set verschijnen en welke projecten lijken jou kansloos? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?