Dit LEGO Ideas Brick Walk project heeft de 10k supporters weten te bereiken. Op het eerste zicht lijkt dit een Modular Building, maar weet zich door enkele factoren toch te onderscheiden. Deze inzending plaatst zich in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021.


Dit LEGO Ideas Brick Walk springt meteen in het oog door zijn Georgiaanse architectuur. Langsheen het gebouw loop een wandelweg en een grote boom maakt het plaatje compleet. Hoewel je de indruk krijgt dat dit wederom een Modular Building is, zijn er enkele factoren die verschillen. In tegenstelling tot heeft deze LEGO Ideas Brick Walk een open achterkant, waarbij elke ruimt e tot in de details is afgewerkt. Ook het voetpad is breder en anders opgebouwd. Hiermee hoopt de fan-designer zich genoeg te distantiëren om zo meer kans te hebben om het tot een echte set te schoppen. Het LEGO Ideas review team zal nu beslissen of ze hiervan een set zullen maken.

LEGO Ideas Brick Walk

LEGO Ideas Brick Walk

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Brick Walk project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LLEGO Ideas Brick Walk project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?