Heb je ooit al gedroomd van een LEGO set in de vorm van Knight Rider? Dan komt jouw droom weer een stap dichterbij. Op het LEGO Ideas platform heeft het project ´Knight Rider: KITT and the Flag mobile command unit´ de grens van 10.000 supporters behaald. Het project wordt de 22ste set in de 2de reviewronde van 2021.


Knight Rider is een Amerikaanse televisieserie uit de jaren 80 met de legende David Hasselhoff in de gedaante van Michael Knight die samen met zijn technisch zeer geavanceerde kunstmatig intelligente auto genaamd K.I.T.T de misdaad bestrijdt. Ondanks dat de serie al een lange tijd afgelopen is, blijft er een grote groep mensen die de legendarische Knight Rider in hun hart dragen. Zo heeft de ontwerper HenkvdL05 een bouwbare K.I.T.T en de F.L.A.G Unit bedacht waarvan hij hoopt dat deze ooit als officiële LEGO set zal uitgebracht worden.

LEGO Ideas Knight Rider

K.I.T.T is 19cm lang en 9 cm breed, terwijl F.L.A.G 71cm lang is en 11 cm breed. Michael Knight, Devon Miles, Bonnie Barstow en Reginald Cornelius zijn de vier minifiguren die in de set zijn inbegrepen. Het totale project bestaat uit 2648 onderdelen. De 80´s kids onder ons zullen bij de gedachte van een mogelijke LEGO set alvast een warm gevoel krijgen vanbinnen bij het zien van de foto´s. Het project moet nu de strijd aangaan met de andere geplaatste projecten in de tweede reviewronde, maar laat ons nu eerlijk zijn. Wie wilt er nu geen bouwbare K.I.T.T?

LEGO Ideas Knight Rider

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Knight Rider: KITT and the FLAG Mobile Command Unit project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Knight Rider project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?