Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Lifeguard’s shack door adwind.

LEGO Ideas Lifeguard’s shack

Een kraakheldere blauwe lucht, de gloeiende zon, lekkere temperaturen en een dagje vrij, nodigen uit om aan het strand te vertoeven. Het is dan prettig dat er strandwachten zijn die de strandgangers nauw in de gaten houden. Dit project van adwind is geïnspireerd op de iconische strandwachtershuisjes op Miami Beach.LEGO Ideas Lifeguard's shack

Het huisje is dankzij de kleuren een opvallende verschijning. Er zijn genoeg details verwerkt die kenmerkend zijn voor strandwachtershuisjes, en qua grootte is het goed in balans. Er zijn voor het project 540 onderdelen gebruikt die tezamen zorgen voor het strandwachtershuisje met omliggend strand en de nodige accessoires. Er zijn drie Minifigures aanwezig. Het dak is af te nemen zodat men makkelijk bij het interieur kan komen. Door de grootte en dat er geen licentie aan verbonden zit, lijkt ons dit een goede kandidaat voor een LEGO Ideas set die niet al te duur is en ook nog eens breed toe te passen is.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Spot the difference
Kun jij de verschillen vinden?

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?