Dit voorheen uitgelichte LEGO Ideas Lifeguard’s Shack project heeft inmiddels de 10K supporters bereikt. Hierdoor hebben we het artikel voorzien van een update. Het project plaatst zich nu in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021.


Een kraakheldere blauwe lucht, de gloeiende zon, lekkere temperaturen en een dagje vrij, nodigen uit om aan het strand te vertoeven. Het is dan prettig dat er strandwachten zijn die de strandgangers nauw in de gaten houden. Dit project van adwind is geïnspireerd op de iconische strandwachtershuisjes op Miami Beach.

LEGO Ideas Lifeguard's shack

Het huisje is dankzij de kleuren een opvallende verschijning. Er zijn genoeg details verwerkt die kenmerkend zijn voor strandwachtershuisjes, en qua grootte is het goed in balans. Er zijn voor het project 540 onderdelen gebruikt die tezamen zorgen voor het strandwachtershuisje met omliggend strand en de nodige accessoires. Er zijn drie Minifigures aanwezig. Het dak is af te nemen zodat men makkelijk bij het interieur kan komen. Door de grootte en dat er geen licentie aan verbonden zit, lijkt ons dit een goede kandidaat voor een LEGO Ideas set die niet al te duur is en ook nog eens breed toe te passen is.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Lifeguard’s Shack project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Lifeguard’s Shack project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?