Het LEGO Ideas Medieval Harbor is het 14de project dat zich in de tweede reviewronde van 2021 weet te plaatsen. Samen met de andere kandidaten maakt dit project nu kans overwogen te worden om als echte set uitgebracht te worden. 


Hijs die zijlen en borst vooruit! Werp eerst even het anker uit en kom tot rust in deze middeleeuwse haven. De inzending bestaat uit enkel huisjes en uiteraard een haven gedeelte. De huisjes hebben elk een interieur, die modulargewijs afgenomen kunnen worden. De buitengevels zijn rijkelijk voorzien van details en bevatten de typerende bouwstijl van destijds. Met deze inzending krijg je zeven Minifigures en bestaat het geheel uit 2996 onderdelen.

LEGO Ideas Medieval Harbor

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Medieval Harbor project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Medieval Harbor project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?