Het LEGO Ideas The Tavern Under the Snow is het volgende project dat de 10K supporters heeft bereikt. Het project plaatst zich in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021 en maakt kans om als een echte set uitgebracht te worden. 


Welkom in dit LEGO Ideas The Tavern Under the Snow! De ideale plaats om tijdens een lange en koude tocht, weer op te warmen. Eet en drink je buik vol om weer op krachten te komen. Vertel over je avonturen en laat anderen verbazen over wat je hebt meegemaakt. Hoewel de titel spreekt over een taverne onder de sneeuw, kan je deze makkelijk aanpassen naar verschillende seizoenen. Naast een gedetailleerde buitenkant, valt er binnenin van alles te ontdekken. Het dak is afneembaar en de muur kan open geklapt worden. The Tavern Under the Snow bestaat uit ongveer 2600 onderdelen en bevat acht Minifigures.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Tavern Under the Snow project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Tavern Under the Snow project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?