Dit LEGO Ideas The Medieval Fortress wist genoeg mensen te bekoren om zodoende de 10K stemmen binnen te halen. De set weet goed in te spelen op de verlangens van verschillende LEGO fans en maakt nu kans om als een echte set uitgebracht te worden.


Neem je toevlucht in dit LEGO Ideas The Medieval Fortress. Fans van het Middeleeuwse thema zullen in hun nopjes zijn met het behalen van de 10K stemmen voor dit project. De inzending ziet er authentiek uit doordat er veel aandacht is besteed aan kenmerkende details voor gebouwen uit de Middeleeuwse tijd. De achterkant van het fort is open om het interieur beter te bekijken. Het is ook mogelijk om het fort open te klappen zodat er makkelijker met het interieur gespeeld kan worden. Alle ruimtes die je zou verwachten zijn aanwezig zoals een kerker, winkels, voorraadkamer en wapenkamer. In totaal zijn er acht Minifigures toegevoegd die het fort bevolken en vullen verschillende functies in. Mocht het LEGO Ideas team hierin een potentiële LEGO set zien, dan kan je hier in de toekomst wellicht Middeleeuwse avonturen beleven.

LEGO Ideas The Medieval Fortress

LEGO Ideas The Medieval Fortress

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Medieval Fortress project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Medieval Fortress project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?